Direktlänk till inlägg 25 september 2008

Tro aldrig något annat

Av Ulrika - 25 september 2008 19:43

Jag tittade på Idol idag. Hade spelat in det från igår. Jag blev rörd och tårögd när jag hörde juryn ge lovord till Anna. Det var ”Hon som inte ens vet om att hon är så bra”. Ett annat ord fastnade i min hjärna nu. ”Du är en stjärna – tro aldrig något annat.”

Jag tror att det största problemet att döma sig själv är vad man själv tänker om sig. Det kanske inte alltid är människor runt omkring en som dömer, men man själv. Vi är så bra på det. I alla fall jag.  Det är så lätt att döma sig själv. Då vill jag ge vidare ett ord som står i Bibeln om att övertyga sig själv om vad vi tror – att Jesus har frälst oss. Han har räddat oss. Gud är mycket större än oss. Han vet allt. Gud förstår dig.

"Vi kan inför honom övertyga vårt hjärta, vad det än anklagar oss för, att Gud är större än vårt hjärta och vet allt" 1 Joh 3:19-20

Hoppas även att det fungerar att se klippet på Anna.


Tro aldrig något annat


 
ANNONS
 
Aneht

Aneht

25 september 2008 22:58

Ja, det är väl det lätaste bman kan göra, döma sig själv. Då är det ju bra om vi kan göra det du skrev i inlägget innan - se på Jesus -istället för på våra egna brister.
Ha det bra!

http://florinhimmelsbrud.spaces.live.com

 
Ulrika

Ulrika

27 september 2008 14:49

Hej!

Kul att du hittat till min blogg. :) Jag har i alla fall fått nytt op.datum nu 7/10 och förhoppningsvis lättare förberedelser än förra gången. Det känns skönt. Nu är det i princip bara mina magsyrasymptom jag haft senaste tiden som jag är lite orolig över.

Jag känner inte så många som lever med någon form av sjukdom och som är kristna, så jag vill gärna fortsätta ha kontakt med dig.

Hoppas du mår bra.

http://livetenligtulrika.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - Torsdag 23 maj 16:29

Hej hej!   Det var verkligen jättelänge sen jag skrev något här senast.  Har typ gett upp försök till blogg för länge sen.   Jag har min kanal på yotube : Lillavattenslangen   En del tid har gått åt till att skriva min bok.  Förlaget ...

Av Ulrika - 1 maj 2017 17:56

Förlåt jag misslyckas. Jag klarar inte bloggen. Jag jobbar mycket med youtube numera. Här kommer en film från i söndags.   Om du söker på lillavattenslangen kommer du nog att  kunna se ganska mycket där.    Förlåt igen... eller nåt :) ...

Av Ulrika - 10 april 2017 06:00

Av Ulrika - 9 april 2017 06:00

Vägen till korset, det är dagens tema.   Först tänker jag på att Jesus valde att gå. Jesus valde att gå för att Han älskade människan. Jesus älskar människan nu idag och Han kommer att älska nu imorgon.   Med tanke på i fredags säg...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vattenslangen med Blogkeen
Följ vattenslangen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se