Direktlänk till inlägg 13 oktober 2008

Gud ger aldrig upp med dig!

Av Ulrika - 13 oktober 2008 20:31

Du är så underbar. Glöm aldrig det! Var tacksam för det ”olika med dig”. Du är unik.

Mysing och jag är helt enkelt olika på våra bloggar konstaterade vi häromdagen. Han har skrivit om detta med att Helene Sjöholm är etta på svensktoppen igen.


Läs hur han skriver!

Jag däremot kan tänka på detta med att Gud aldrig ger upp. Jag har fått reda på att de var så långt ner som 7:a eller 8:a? Men nu är de på toppen igen.

Jag tänker på att Gud aldrig ger upp med dig. Du kanske känner det som att du är på väg ner. På väg att misslyckas.

Vet då att Gud aldrig ger upp med dig. Det behöver jag själv påminna mig om ofta.

Bilden ovan visar när jag fick skjuta med luftgevär för många år sen. Om och om igen fick jag skjuta för att komma på det svarta. Tränaren gav helt enkelt inte upp med mig.

Så ser jag på Gud. Han har sådant tålamod med oss. Han ger aldrig upp med dig eller mig. Vi kan vara trygga hos Honom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 maj 2017 17:56

Förlåt jag misslyckas. Jag klarar inte bloggen. Jag jobbar mycket med youtube numera. Här kommer en film från i söndags.   Om du söker på lillavattenslangen kommer du nog att  kunna se ganska mycket där.    Förlåt igen... eller nåt :) ...

Av Ulrika - 10 april 2017 06:00

Av Ulrika - 9 april 2017 06:00

Vägen till korset, det är dagens tema.   Först tänker jag på att Jesus valde att gå. Jesus valde att gå för att Han älskade människan. Jesus älskar människan nu idag och Han kommer att älska nu imorgon.   Med tanke på i fredags säg...

Av Ulrika - 8 april 2017 09:00

Hej! Jag klarade inte igår. Under dagen funderade jag på reflektion... Då skulle det ju kunna komma en hälsning under dagen?    Ibland kommer den och ibland inte. Förhoppningsvis har du kunnat läsa något. Kanske.   Det hände ju det där ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vattenslangen med Blogkeen
Följ vattenslangen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se