Direktlänk till inlägg 12 augusti 2009

Det är fullbordat!

Av Ulrika - 12 augusti 2009 16:42

När jag var och tränade idag tänkte jag på en sång.
Jag ”gnolade den i huvet”.

Så kom jag hem. Sången finns inte på youtube.
Inte på mitt ”itunes” nu. Och jag hade inte ens texten.

Tråkigt. Det var på temat om att resa sig. Kan ju skriva
det av texten jag kommer ihåg. Ett par meningar.

Tack ni underbara människor som läser och som skriver
några kommentarer. Det betyder så mycket för mig.

Sedan finns det med en härlig sång om att det är
fullbordat. Det Jesus gjorde har gjort det klart.

Om du inte har läst min lilla enkla text om att
du har rätt att vara Guds barn kan du kanske göra
det om du vill. Allt är klart, ja!

Du har rätt att vara.


Här kommer meningarna:


Res dig i Guds väldiga kraft.
Jesus har besegrat dödens makt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carina

13 augusti 2009 22:54

Hej!
Här kommer texten till sången:
Res dig i Guds väldiga kraft
Jesus har besegrat dödens makt
En kämpe reser sig i vår nation
i Guds väldiga kraft
förkunnar klart
ordet ifrån himmelen

Det bryter genom till seger
Det bryter genom till seger
Det bryter genom till seger
Det bryter genom till seger

Jag har den inspelad på en gammal kassett med Oslo Singers Band,vet ej titeln på kassetten men sångerna heter Fanfare,Nå er det tid,Reis deg,Hos Jesus,Sang om legedom,Jeg blir alltid hos deg,Kom och rör ved meg,Jesus is there,Vi er her,Deep down in my heart,Spör du meg,Store o mektige,Et blodvasket Norge,Du er hellig Jesus vi feirer.(Jag har inte norskarnas ö så det blir svenskat ö :-) )
Sångerna på kassetten är jättefina.Hoppas du får tag på den eller om den finns att få tag på, på någon inspelning på svenska.

Ha det bra och Gud välsigne dig!

 
Ingen bild

Ulle

14 augusti 2009 14:27

Hej Carina!

Vad glad jag blev att du skrev ner texten. Känner igen titlarna på sångerna. Kanske har den skivan någonstans?!

Jag blir så glad när jag ser en kommentar. Så Carina, du ska veta att det betydde mycket för mig!

Kram till dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 maj 2017 17:56

Förlåt jag misslyckas. Jag klarar inte bloggen. Jag jobbar mycket med youtube numera. Här kommer en film från i söndags.   Om du söker på lillavattenslangen kommer du nog att  kunna se ganska mycket där.    Förlåt igen... eller nåt :) ...

Av Ulrika - 10 april 2017 06:00

Av Ulrika - 9 april 2017 06:00

Vägen till korset, det är dagens tema.   Först tänker jag på att Jesus valde att gå. Jesus valde att gå för att Han älskade människan. Jesus älskar människan nu idag och Han kommer att älska nu imorgon.   Med tanke på i fredags säg...

Av Ulrika - 8 april 2017 09:00

Hej! Jag klarade inte igår. Under dagen funderade jag på reflektion... Då skulle det ju kunna komma en hälsning under dagen?    Ibland kommer den och ibland inte. Förhoppningsvis har du kunnat läsa något. Kanske.   Det hände ju det där ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vattenslangen med Blogkeen
Följ vattenslangen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se