Direktlänk till inlägg 13 oktober 2010

Gud lämnar aldrig dig

Av Ulrika - 13 oktober 2010 12:47

Läser lite i Filipperbrevet. Nu är jag i kapitel ett.


Jag är övertygad om att Han som har börjat ett gott verk i er också skall fullborda det intill Kristi Jesu dag.  Det är inte mer än rätt att jag tänker så om er alla, ty jag har er i mitt hjärta.
Fil.1:6-7


Lär dig gärna vers sex utantill. Jag vill göra det. Gud är där. Han lämnar inte bara. Gud gör klart. Han ger inte upp med dig och går därifrån. Gud fullbordar det goda verk som Han har börjat hos dig.


Fullborda förresten, här är synonymer:
Slutföra, fullgöra, fullända, färdigställa, fullfölja, avsluta, genomföra.


Tycker om att få läsa synonymer. Då förstärks ordet på något sätt.


Jag har er i mitt hjärta... Så skriver Paulus.
Har tänkte mycket på det. Hur det känns när man träffar människor. Hur det liksom känns som om ”de hoppar in i hjärtat”. Åh vad gärna jag vill få vara med och ge ågot värdefullt till dig. Något som stärker.


Kommer en sång om ett tag...


 
ANNONS
 
Cece

Cece

14 oktober 2010 13:08

Det har du gjort - gett mig något värdefullt. Det du skrivit i det här inlägget gick rakt in i mitt hjärta och det värmer hela mitt inre just nu. T A C K !!!

http://minaalldelesegnatankar.blogspot.com

Ulrika

14 oktober 2010 13:46

Tack för dina ord Cece! Tycker om sången väldigt mycket, och orden i Bibeln oxå! Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 maj 2017 17:56

Förlåt jag misslyckas. Jag klarar inte bloggen. Jag jobbar mycket med youtube numera. Här kommer en film från i söndags.   Om du söker på lillavattenslangen kommer du nog att  kunna se ganska mycket där.    Förlåt igen... eller nåt :) ...

Av Ulrika - 10 april 2017 06:00

Av Ulrika - 9 april 2017 06:00

Vägen till korset, det är dagens tema.   Först tänker jag på att Jesus valde att gå. Jesus valde att gå för att Han älskade människan. Jesus älskar människan nu idag och Han kommer att älska nu imorgon.   Med tanke på i fredags säg...

Av Ulrika - 8 april 2017 09:00

Hej! Jag klarade inte igår. Under dagen funderade jag på reflektion... Då skulle det ju kunna komma en hälsning under dagen?    Ibland kommer den och ibland inte. Förhoppningsvis har du kunnat läsa något. Kanske.   Det hände ju det där ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vattenslangen med Blogkeen
Följ vattenslangen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se