Direktlänk till inlägg 13 oktober 2011

Underbara du! Jesus finns där hos dig.

Av Ulrika - 13 oktober 2011 10:00

 

Bakgrunden... Vi, MYSINGEN, tvättade klädseln på soffan. Den såg så naken ut när överdraget var borta.   Men jag visste ju att det skulle leda till något bra.


Kan det vara så i livet ibland? Att man bara känner sig naken på något sätt? Utan ork. Utan att klara så mycket alls. 


Kanske är det ändå bra? Att plocka av sig maskerna och säga till Gud att "jag behöver dig Gud, här är jag inför dig, har inget att komma med, bara jag, underbar i och för sig, men beroende, beroende av Dig Gud".


Då vill jag tro på att Gud finns där för dig och mig.Du ser igenom. Du ser förbi
Allting jag skapat och försökt bli
Mitt liv är en öppen bok i Din hand
Ändå måste jag komma, ändå måste jag fram
Du väckte min längtan. Du sa mitt namn
Jag blir aldrig densamme och ett är nu sant

Utan Dig blir hösten för alltid kvar
Utan Dig blir frågorna aldrig svar
Utan Dig är livet ett iskallt hav
Utan Dig utan Dig
Du är liv pulserande inom mig
Varje andetag beror på Dig
Du är vårvinden som omger mig
Mitt liv är ingenting utan Dig

 
 
ANNONS
 
Tolmia (Marina)

Tolmia (Marina)

14 oktober 2011 08:35

Ja verkligen. Så känns det ibland.
Att inte ha något eget att komma med men ändå få komma..
Det är en förmån att få tillhöra Jesus.
Tack för den här bilden.
Den talade till mig.
Ha en bra dag. Kram

http://tolmias.blogg.se

Ulrika

14 oktober 2011 11:42

Tack så mycket fina du! Nu är det snart dags att fira helg. Önskar dig en alldeles fin och skön helg Marina!. Vilsam gärna. Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 maj 2017 17:56

Förlåt jag misslyckas. Jag klarar inte bloggen. Jag jobbar mycket med youtube numera. Här kommer en film från i söndags.   Om du söker på lillavattenslangen kommer du nog att  kunna se ganska mycket där.    Förlåt igen... eller nåt :) ...

Av Ulrika - 10 april 2017 06:00

Av Ulrika - 9 april 2017 06:00

Vägen till korset, det är dagens tema.   Först tänker jag på att Jesus valde att gå. Jesus valde att gå för att Han älskade människan. Jesus älskar människan nu idag och Han kommer att älska nu imorgon.   Med tanke på i fredags säg...

Av Ulrika - 8 april 2017 09:00

Hej! Jag klarade inte igår. Under dagen funderade jag på reflektion... Då skulle det ju kunna komma en hälsning under dagen?    Ibland kommer den och ibland inte. Förhoppningsvis har du kunnat läsa något. Kanske.   Det hände ju det där ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vattenslangen med Blogkeen
Följ vattenslangen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se