Direktlänk till inlägg 15 november 2011

Du får betrakta Jesus, komma nära.

Av Ulrika - 15 november 2011 17:36

Det saliga skådandet.


På söndag är det rubriken. På kyrkoåret.

Att bli förtjust eller säll. Lycklig.

Vid vadå? När händer det?


Vid skådandet. När vi ser, tittar, betraktar, iaktar, kollar, synar och beser.

Visst får du olika bilder framför dig när du läser de olika orden?

Så är det i alla fall för mig. Tycker nog bäst om se.

Att vi får se på Jesus. Se. 

Men jag tänker att du är lika välkommen att betrakta.

Att titta noga. Undersöka. Vem är Han den där Jesus?


Önskar så mycket att du ska få känna glädje när du betraktar.

Att jag ska få upptäcka mer. Du ska få upptäcka.

                                                                                                                                                                                                             


 
ANNONS
 
Tolmia

Tolmia

15 november 2011 21:47

Eller kolla in. Helt ok uttryck för mig.
Jag skulle vilja se Jesus på riktigt.
Undrar hur han ser ut?
Men det är ok att känna hans närvaro också.
Jag tycker lycklig är ett bra ord för mig när jag tänker på Jesus och liksom får känna att han är nära.
Önskar dig en bra fortättning på veckan.
Kram!

http://tolmias.blogg.se

Ulrika

16 november 2011 12:28

Fina Tolmia! M tror jag.
Funderar lite mer på uttrycket,
kanske kan skriva mer sen?
Ta hand om dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - Torsdag 23 maj 16:29

Hej hej!   Det var verkligen jättelänge sen jag skrev något här senast.  Har typ gett upp försök till blogg för länge sen.   Jag har min kanal på yotube : Lillavattenslangen   En del tid har gått åt till att skriva min bok.  Förlaget ...

Av Ulrika - 1 maj 2017 17:56

Förlåt jag misslyckas. Jag klarar inte bloggen. Jag jobbar mycket med youtube numera. Här kommer en film från i söndags.   Om du söker på lillavattenslangen kommer du nog att  kunna se ganska mycket där.    Förlåt igen... eller nåt :) ...

Av Ulrika - 10 april 2017 06:00

Av Ulrika - 9 april 2017 06:00

Vägen till korset, det är dagens tema.   Först tänker jag på att Jesus valde att gå. Jesus valde att gå för att Han älskade människan. Jesus älskar människan nu idag och Han kommer att älska nu imorgon.   Med tanke på i fredags säg...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vattenslangen med Blogkeen
Följ vattenslangen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se