Direktlänk till inlägg 27 juni 2016

Bibelord. 1 Tim 5. Låt den sjuke vila.

Av Ulrika - 27 juni 2016 18:36


Det var verkligen länge sen jag skrev här. Mest youtube nu. Kanske tittar du. 

 
ANNONS
 
custom essay writing service

custom essay writing service

22 juli 2016 13:26

Oh, you are so sincere person! I like you very much! I think that your voice is really charming! Best wishes!

http://customwriting-s.com

Ulrika

22 juli 2016 15:02

Jag svarar på svenska. Först. Osäker på plats. Jag pratar svenska...
Jag ska inte beställa något.

Er sida om skrivande, writing.

Take care!

 
Ingen bild

xavier

1 augusti 2016 22:15

Hej Ulrika, jag lysnade på vad du har sagt och jag förstår vad du säger (trots att jag skall aldrig förstår som du). Jag är imponerad av din tro. Jag önskar att allt dumt jag har sagt till dig (när jag var i början av min resa med Jesus) påverkade inte din tro för Jesus. Nu föstår jag att Gud hjälper dig på sitt sätt och hans sätt är säkert bäst. Jag börjar förstår lite bättre vem är vår Far, det tar tid. Och i vilket (fallen) värld vi befinner oss. Mina tankar är så enkelt att jag förstår inte Guds plan. Ofta när nånting orättvist händer (till exemple ett barn som dö av skukdom som det händer i Burundi just nu), då tycker jag det är orättvist; men Gud är rättvist. Det betyder att vad jag tycker är orättvist, transformerar han i rättvisshet genom att ge evigt liv till dem som dö på ett orättvist sätt. När man titta närmare, när en sån svår händelser kommer, är det fler personer som kommer till Jesus (vänner, föräldrar,....): (i) för att det är för svårt att bära slälv, (ii) för att dem ser att barn som är sjuka har nånting specialt och kan ge kärlek till andra (trots deras svår situation; precis som du gör i dina video). Jag har lärt mig att allt man säger eller tänker, Gud vet det. Som allt du tänker, vet han om det. Jag tror på hans rättvishet och hans makt. Du har 100% rätt att säger att du vill göra vad han hade som plan för dig. Att lita så mycket på honom är nyckel till allt och jag känner mig som en bebis gemför dig. Jag vill tacka dig för det du gav mig genom dina video. Stannar brevid Jesus ock hälsar Micke från mig.

Ulrika

20 september 2016 21:36

Åh pinsam jag är... hade inte sett att du skrivit. Kollar inte så ofta på bloggplatsen nu för tiden. Förlåt att det tog tid. Det var inte för att vara elak, det var bara att jag inte sett. Önskar dig mycket av Jesu omsorg!

 
Ingen bild

Anna

19 oktober 2016 17:06

Underbart vittnesbörd! Jag är helt på din linje!!! Gud välsigne dej för att du blir använd i detta forum!
Kram från Slätte!

Ulrika

23 oktober 2016 17:37

Hej Anna!

Det verkar inte som att jag blir meddelad vid kommentarer, blev ju det innan, men i alla fall tack för dina ord. Jag finns mest på youtube nu.

Var rädd om dig!

 
best dissertation writing service

best dissertation writing service

14 december 2016 08:10

Your voice is so cute and this effort is really appreciable. Great job that you have done and it is very interesting too. Visit best dissertation writing service for more academic help

http://best-essay-writing-service-reviews.com

Ulrika

14 december 2016 11:50

thank you

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - Torsdag 23 maj 16:29

Hej hej!   Det var verkligen jättelänge sen jag skrev något här senast.  Har typ gett upp försök till blogg för länge sen.   Jag har min kanal på yotube : Lillavattenslangen   En del tid har gått åt till att skriva min bok.  Förlaget ...

Av Ulrika - 1 maj 2017 17:56

Förlåt jag misslyckas. Jag klarar inte bloggen. Jag jobbar mycket med youtube numera. Här kommer en film från i söndags.   Om du söker på lillavattenslangen kommer du nog att  kunna se ganska mycket där.    Förlåt igen... eller nåt :) ...

Av Ulrika - 10 april 2017 06:00

Av Ulrika - 9 april 2017 06:00

Vägen till korset, det är dagens tema.   Först tänker jag på att Jesus valde att gå. Jesus valde att gå för att Han älskade människan. Jesus älskar människan nu idag och Han kommer att älska nu imorgon.   Med tanke på i fredags säg...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vattenslangen med Blogkeen
Följ vattenslangen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se