Direktlänk till inlägg 30 mars 2017

Grattis Holger och Holmfrid på namnsdagen!

Av Ulrika - 30 mars 2017 09:00

Hej! 

 

Det var verkligen jättelänge sen. Jag brukade 

skriva och förbereda här nästan varje dag.

 

Jag vet inte alls om jag har förutsättningar att

klara. Kanske torsdagar när det är namnsdag. 

  

 

Idag är det Holger! 

 

"Namnet är ett så kallat variationsnamn, sammansatt

av förleden "holme" (fornsvenska holmber) och efterleden

"spjut" (fornsvenska gæirr).

 

Visst låter, i alla fall för mig, holme som något lugnt?

 

På en holme tänker jag god vila. Önskar dig gärna

god vila. 

 

Holmfrid har också namnsdag!

 

"Namnet är sammansatt av holme och frid (skön, älskad)"

 

Ja Holger kommer få mig att tänka på lugn och ro. 

Även Holmfrid. 

 Får se hur pass jag klarar att lägga in texter. Hoppas det blir lite i 

alla fall.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - Torsdag 23 maj 16:29

Hej hej!   Det var verkligen jättelänge sen jag skrev något här senast.  Har typ gett upp försök till blogg för länge sen.   Jag har min kanal på yotube : Lillavattenslangen   En del tid har gått åt till att skriva min bok.  Förlaget ...

Av Ulrika - 1 maj 2017 17:56

Förlåt jag misslyckas. Jag klarar inte bloggen. Jag jobbar mycket med youtube numera. Här kommer en film från i söndags.   Om du söker på lillavattenslangen kommer du nog att  kunna se ganska mycket där.    Förlåt igen... eller nåt :) ...

Av Ulrika - 10 april 2017 06:00

Av Ulrika - 9 april 2017 06:00

Vägen till korset, det är dagens tema.   Först tänker jag på att Jesus valde att gå. Jesus valde att gå för att Han älskade människan. Jesus älskar människan nu idag och Han kommer att älska nu imorgon.   Med tanke på i fredags säg...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vattenslangen med Blogkeen
Följ vattenslangen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se