Direktlänk till inlägg 6 april 2017

Grattis Vilhelm och William som har namnsdag idag!

Av Ulrika - 6 april 2017 06:00

Torsdag. Idag är det namnsdag. Jag säger grattis till

Vilhelm och William som har namnsdag idag!

 

När jag har hämtat information är det från wikipedia

samt den här gången även en sida som skriver om namn.

https://svenskanamn.alltforforaldrar.se

 

 "Namnet är sammansatt av orden vilja och hjälm."

 

"William är den engelskspråkiga varianten av namnet Vilhelm.

Namnet är sammansatt av orden vilja & hjälm"

 

Tänk att få vilja och tänk att få ha en hjälm.

 

Idag tänker jag på att få ha en skyddande hjälm.

 

Ni som brukar läsa här vet att jag ofta börjar att tänka 

på ditt och mitt liv. Gärna andliga livet. 

 

Det finns så mycket som vill göra oss illa. 

Vi kan drabbas av tankar som slår ner oss. 

Då tänker jag att vi behöver en hjälm. 

En hjälm som skyddar. Låt dig gärna givas

dig, idag och alla dagar. 

 

Och låten giva eder ”frälsningens hjälm”.

Ef.6:17 (1917 översättning)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - Torsdag 23 maj 16:29

Hej hej!   Det var verkligen jättelänge sen jag skrev något här senast.  Har typ gett upp försök till blogg för länge sen.   Jag har min kanal på yotube : Lillavattenslangen   En del tid har gått åt till att skriva min bok.  Förlaget ...

Av Ulrika - 1 maj 2017 17:56

Förlåt jag misslyckas. Jag klarar inte bloggen. Jag jobbar mycket med youtube numera. Här kommer en film från i söndags.   Om du söker på lillavattenslangen kommer du nog att  kunna se ganska mycket där.    Förlåt igen... eller nåt :) ...

Av Ulrika - 10 april 2017 06:00

Av Ulrika - 9 april 2017 06:00

Vägen till korset, det är dagens tema.   Först tänker jag på att Jesus valde att gå. Jesus valde att gå för att Han älskade människan. Jesus älskar människan nu idag och Han kommer att älska nu imorgon.   Med tanke på i fredags säg...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vattenslangen med Blogkeen
Följ vattenslangen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se